Skoncentrowany środek o bardzo dobrych właściwościach czyszczących, przeznaczony do mycia podłóg w obszarze gastronomicznym. Preparat dzięki zasadowemu odczynowi doskonale usuwa z posadzek kuchennych wszelkie tłuste oraz silne zabrudzenia, a także pasty oraz stare powłoki polimerowe. Preparat nadaje się zarówno do bieżącego utrzymania czystości, jak i do gruntownego czyszczenia. Jest środkiem niskopieniącym, który może być stosowany do mycia ręcznego oraz maszynowego.
Sposób użycia: W zależności od stopnia zabrudzenia mytych powierzchni oraz technologii mycia zaleca się zastosować roztwór: od 0,5 do 1% do mycia bieżącego (od 5 do 10 ml koncentratu na 1 litr roztworu), od 5 do 30% do gruntownego mycia, doczyszczania i usuwania starych past, wosków i polimerów (od 50 do 300 ml koncentratu na 1 litr roztworu). Przy mocnych zabrudzeniach lub w przypadku wyjałowionych, matowych podłóg stosować większe stężenia.