PRODUKT |
CENA NETTO |
TEMPERATURA |
VAT |
TERMIN PRZYDATNOŚCI |
OPAKOWANIE |
KIEŁBASY SUCHE |
KG |
TRANSPORT/MAGAZYN |
|
DO SPOŻYCIA / DNI |
VAC TERMOKURCZ |
Kabanos z dziczyzny v |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |
VAC/KARTON |
Myśliwska z dziczyzny v |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |
VAC/KARTON |
Jałowcowa z dziczyzny v |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |
VAC/KARTON |
Kiełbasa krakowska sucha v |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |
VAC/KARTON |
SALAMI |
|
|
|
|
|
Salami z dziczyzny v |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
180 |
VAC/KARTON |
WĘDZONKI |
|
|
|
|
|
Szynka z dzika v |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |
VAC/KARTON |
Szynka z jelenia v |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |
VAC/KARTON |
Szynka z daniela |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |
VAC/KARTON |
Szynka z sarny |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |
VAC/KARTON |
Szynkowa |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |
VAC/KARTON |
WĘDZONKI |
|
|
|
|
|
Baleron z karczku z dzika v |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |
VAC/KARTON |
Rolowany boczek z dzika v |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |
VAC/KARTON |
Boczek wędzony |
|
+ 2 /+ 6 |
5% |
42 |