TERMOMETR DO PIECZENIA MIĘS WĘDZARNIA SZYNKI GRILL Termometr kuchenny lub inaczej sonda do pieczenia to wyjątkowy gadżet, który jest niezastąpiony gdy pieczesz różne ciasta i mięsa. Jest to sprzęt, który pozwala nam kontrolować temperaturę mięs w trakcie obróbki cieplnej. Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym. JUŻ NIE ZEPSUJESZ POTRAWY Z łatwością sprawdzisz temperaturę pieczonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość. Termometr jest BEZRTĘCIOWY co zapewnia bezpieczeństwo użytkowania Z E S T A W Z A W I E R A: Termometr Zakres pomiaru:0 - 120 stopni Celsjusza średnica tarczy: 5,4 cm długość sondy: 13 cm KAT06214